Kwalitatieve ruwbouwwerken vanaf de fundering tot de afwerking

Bave Bouw is gespecialiseerd in ruwbouwwerken in Messelbroek en de omliggende streken en levert uitmuntend kwaliteitswerk.

Een steen voor elke stijl

Zaakvoerder Bart Verreycken van Bave Bouw kan ingeschakeld worden voor de ruwbouw van allerlei woningen, of het nu een alleenstaand huis dan wel een rijhuis omvat. Dankzij een jarenlange ervaring als metser heeft hij een ruime baggage in bouwtechnieken. Of u nu kiest voor een strakke, moderne stijl, dan wel een landelijke, frivole of klassieke look, met Bave Bouw mag u altijd zeker zijn van detailwerk.

Ruwbouw van A tot Z

Bave Bouw voert de volledige ruwbouw van uw woonst uit vanaf de fundering tot de metselwerken en de afwerking. Ook voor het uitwerken van bijgebouwen zoals garages of tuinhuizen is dit bedrijf een gekwalificeerde bondgenoot. Zelfwerkend patroon Bart Verreycken voert alle werkzaamheden eigenhandig uit en kent de nieuwste bouwtrends als geen ander. Hij werkt uitermate gedailleerd en is constant in overleg met de klant. Op elk moment wordt u op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.